Brørup Slagteriet Brørup A/S Privat.

Tilbage til: Alle slagterier

Slagteriet Brørup A/S (I 2018 en del af TICAN)

Fra slagteriet hjemmeside

Slagteriet Brørup A/S er stiftet i 1980 af syd og sønderjyske slagtermestre med det formål at forsyne ejerkredsen med kvalitets svinekød i udskæringer og med en betjening med fokus på slagtermestrenes forretningsbehov.

Virksomheden er vokset betydeligt igennem årene, således at kundekredsen i dag er meget bredere.
Men fokus på kvalitet og kundebehov er fastholdt ligesom virksomheden stadig er leverandør til en væsentlig del af det danske slagtermester segment.
Slagteriet Brørup A/S blev i sommeren 2005 solgt til den tyske slagterikoncern Tönnies Fleisch.

Dette skete for at sikre virksomhedens fortsatte udvikling.
Det var nødvendigt med fortsat ekspansion for at sikre konkurrence kraften i virksomheden, men da dette ikke var i strategisk harmoni med ejerkredsens behov og finansielle styrke, blev beslutningen at sælge virksomheden.

Tönnies Fleisch er en traditionsrig tysk familieejet virksomhed, der er vokset ved organisk vækst og gode håndværkstraditioner.
Der er således god harmoni i forretningsgrundlaget imellem Slagteriet Brørup A/S og den nye ejer.
Tönnies Fleisch er i dag Europas 3. største slagterikoncern.

Slagteriet Brørup A/S er i fortsat ekspansion og slagtningen forventes indenfor de næste 12 måneder forøget til 13.000 svin/uge.
Virksomhedens produkter sælges i dag internationalt med en eksportandel på over 50 %, udover EU dækker kundekredsen lande som USA, Australien, Japan og Korea. Nettet af kunder vil blive udvidet i de kommende år med stadig stigende produktion.

Slagteriet Brørup A/S er specialiseret i svineslagtning, opskæring og udbening.

 

Kopieret fra slagteriets hjemmeside

Skriv et svar